sunnuntai 5. tammikuuta 2014

ATC aloittelua...

Törmäsin muutama vuosi sitten sattumalta ATC-kortteihin ja innostuin ideasta. Kyhäilinkin silloin muutaman kortin, mutta jostain syystä harrastus jäi siihen. Ne kortitkin ovat valitettavasti jonnekin kadonneet. Viime vuoden lopulla tuli ATC-kortteja jossain nettisivulla vastaan ja innostuin aiheesta uudeestaan. ATC lyhenne tulee sanoista Artist Trading Cards. ATC-kortit ovat pieniä kortteja (6,4 x 8,9 cm) joita tehdään vaihdettavaksi. Tässä vielä linkki sivuille jossa lisää tietoja ATC- korteista (jos vaikka joku muukin asiasta innostuu (sivut ovat englanniksi). ATC - nettisivut.

Jo tehtyjen korttien mukana ovat kadoksissa myös vanhat materiaalit joita olin korttien tekoon käyttänyt. Olen kuitenkin aloitellut uusien korttien tekoa materiaaleista mitä vain olen käsiini saanut. Korttien numeroinnin aloitin alusta eli ykkösestä. Tässä ensimmäinen tehty kortti "kahvitellaan".


Kahvitellaan (vapaana vaihtoon)

Toisen kortin aiheena oli unelmat.

Unelmia (vapaana vaihtoon)

Tekniikassa on vielä paljon kehittelemistä, netissä olen nähnyt aivan upeita muiden tekemiä luomuksia, mutta eiköhän omatkin taidot pikkuhiljaa kehity.

Netistä löytyy nykyään myös hauskoja haasteita tai muuten vaan vaihtomahdollisuuksia. Olenkin  jo ilmoittautunut / osallistunut ensimmäiseen haasteeseen... :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti