torstai 9. tammikuuta 2014

Askarteluvuoren ATC haaste #12

Osallistuin askarteluvuoren ATC haasteeseen (linkki haasteeseen). Tämä oli muuten elämäni ihka ensimmäinen ATC haaste johon osallistuin. :-) Haasteessa tehtiin kaksi korttia. Ensimmäisessä kortissa tuli esiintyä mies. Tässä tekemäni kortti "Lentäjä".

Lentäjä


Toisen kortin piti olla puolikas ATC kortti jossa esiintyi joku eläin. Olen tällä hetkellä ihan hurahtanut pölläihin, joten pöllöpä tähän korttiinkin sitten päätyi. Tässä kortti nimeltä "Silmäpari".

Silmäpari


Vaihtarina sain tosi upeat kortit Vikeltä ja Paperiliimalta! Ja vielä uuden vuoden ekstrana ylläri kortin Vikeltä, kiitos. :-)

Vaihtarit


Seuraavaa haastetta odotellen...

8 kommenttia:

 1. Kivat kortit olet tehnyt ja myös saannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos RaijaAnniki. :-) Paljon on vielä opittavaa korttien teossa.

   Poista
 2. Kiva kun osallistuit vaihtoon! Hienot kortit olet tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vikke. Kovin olen yrittänyt sulta saamia kortteja tutkailla ja vinkkejä ottaa... :-)

   Poista
 3. Mikä yhteensattuma! Teit pöllökortin ja sait minun tekemät pöllöt, lisäksi sain sinun lentäjäkortin :). Lentäjästä tulee mieleen kuinka kaipaamaan jäävä laskee tunteja hänen lähtöönsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sun pöllökortti on ihana. Ja taidan tietää kuka se niistä oli... ;-)

   Poista
 4. Hei Jenni. Ihmettelit suihkeita. Katso googlesta vaikka Mist sanalla tai merkillä Tattered Angels. Paperilohikäärmeen kaupassa ja monessa muussa kaupassa on suihkeita, joten niistä voi myös katsoa. Niitä on kiva suihkauttaa esim. akryylimaalauspaperille vaikka sabluunan läpi, tulee hienoa jälkeä. Suihkeita on peittäviä, kimalteisia ja värejä on vaikka kuinka paljon. Jos olet facebookissa, minulla on siellä ATC - Skinny & muut taidekortit ryhmä, olet tervetullut liittymään. PS. joko olet saanut postia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Ansku. Kiitos vinkeistä, täytyy käydä tarkemmin tutkimassa. Ja kyllä, posti on tullut perille, olet tehnyt todella upeat kortit! Niitä on täällä pyöritelty ja tutkittu innokkaasti. :-)
   P.S kävin jo klikkaamassa liittymisen tuohon facebook ryhmääsi... :-)

   Poista